17 december – rondleidingen kasteelkelders

In het weekend van 16 en 17 december wordt in het centrum van Wijchen het Kerst Sprookjesfestijn georganiseerd. Op allerlei locaties in het centrum van Wijchen is van alles te doen en te beleven, zo ook in het kasteel van Wijchen.

Het kasteel van Wijchen is dit weekend omgetoverd tot het sprookjeskasteel van Winterkoningin Wijcheline. Bezoek het prachtig ingerichte sprookjeskasteel en kijk hoe de winterkoningin woont en luister naar de vele live optredens.

Op zondag 17 december kun je naast het kasteel ook de kelders van het kasteel met rondleiders van Museum Kasteel Wijchen bezoeken. Dit is mogelijk van 13.00 uur tot 16.00 uur. Elk half uur is er een rondleiding. Per rondleiding kunnen er maximaal 8 personen deelnemen.

Prijs voor deelname: € 2,00 p.p. vanaf 7 jaar (dit is exclusief museumticket)