Activiteiten tijdens renovatie Kasteel Wijchen

Kasteel Wijchen wordt op dit moment gerenoveerd. Het kasteel is niet meer toegankelijk om het werk uit te kunnen voeren. Maar Museum Kasteel Wijchen gaat niet dicht. Wij blijven actief vanuit het Koetshuis naast het kasteel.

Tentoonstellingen

Tot en met 7 maart 2021 is de tentoonstelling Ode aan de Waal  te zien in onze tijdelijke locatie het Koetshuis (naast Kasteel Wijchen).

Vaste collectie

De vaste collectie op de tweede verdieping van het kasteel is tot einde renovatiewerkzaamheden (naar verwachting derde kwartaal 2021) niet te bezoeken.

Rondleidingen

Rondleidingen in kasteel en museum zijn niet te boeken tot najaar 2021. Een rondleiding in onze museumtuin De Tuun blijft wel tot de mogelijkheden behoren.

Elke zondag om 14.00 uur kunt u deelnemen aan een kasteelwandeling.

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes kunnen wij tijdens de renovatiewerkzaamheden niet aanbieden en zijn daarom niet te boeken tot najaar 2021.

Schoolbezoek

Tijdens de renovatiewerkzaamheden kunnen wij niet alle museumlessen aanbieden. Kijk hier voor het actuele aanbod.