Wijchense kasteelweken – Ridders en Prinsessen

Samen met Kasteel Hernen organiseert Museum Kasteel Wijchen de Wijchense Kastelen themaweken. Van 10 t/m 14 augustus zijn er superleuke activiteiten rondom het thema Ridders en Prinsessen.

In Museum Kasteel Wijchen kan je een superleuke fotopuzzeltocht doen om het kasteel van prinses Emilia. In Kasteel Hernen kan je een spiegeltje beschilderen, een armband vilten of prinsessencursus doen. Hieronder kan je lezen wat je waar en wanneer kan doen.

10 augustus  10-17 u Wijchen fotopuzzeltocht
11 augustus  13-17 u Hernen spiegeltje schilderen, prinsessencursus, armband vilten
12 augustus  10-17 u Wijchen fotopuzzeltocht
13 augustus  13-17 u Hernen spiegeltje schilderen, prinsessencursus, armband vilten

Deelname op vertoon van een museumticket, geen extra toeslag. Voor informatie en prijzen Kasteel Hernen klik hier.