Wijchense Kastelendagen

Ga terug

Van 15 t/m 17 oktober 2019 organiseren Museum kasteel Wijchen en kasteel Hernen de Wijchense Kastelendagen, waarbij ook dit jaar de hulp van de kinderen wordt ingeroepen om te spioneren op de kastelen van Hernen en Wijchen.

Emilia van Nassau wil vanuit haar kasteel in Wijchen graag weten hoe het kasteel er in Hernen voorstaat, terwijl Reyner van Wijhe zich zorgen maakt of zijn kasteel niet veel minder sterk is dan dat van zijn Wijchense buurvrouw. Tijdens de Wijchense kastelendagen worden er daarom spionnen gezocht om de kasteelbewoners te helpen. Ben jij die goede spion? Je kan het bewijzen tijdens de Wijchense Kastelendagen. Natuurlijk kun je ook beide kastelen bezoeken en verkennen, hoe spannend is dat!

Naar keuze kan gestart worden in kasteel Wijchen of kasteel Hernen. Je kan ook de ene dag het ene en de andere dag het andere kasteel bezoeken. Mocht je nu geen tijd hebben om beide kastelen te bezoeken, dan is het bezoek aan één van de kastelen ook de moeite waard. Op beide locaties zijn verschillende opdrachten, dus genoeg te doen en te beleven.

Data en Tijd

Museum Kasteel Wijchen 2 dagen:
woensdag 16 en donderdag 17 oktober 2019 van 13.00-17.00 uur.

Kasteel Hernen 3 dagen:
dinsdag 15 oktober, woensdag 16 oktober en donderdag 17 oktober 2019 van 13.00-17.00 uur

Prijs

Prijs voor deelname, inclusief entree Kasteel Hernen en Museum Kasteel Wijchen:
Volwassenen € 7,00 p.p.
Kinderen € 5,00
Museumkaarthouders gratis

Adressen

Museum Kasteel Wijchen, Kasteellaan 9, 6602 DA Wijchen
Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen

 

 

Deel dit bericht