Zomervakantie in Museum Kasteel Wijchen

In de zomervakantie is er van alles te doen en beleven in Museum Kasteel Wijchen.

Themaweken Wijchense kastelen

Samen met Kasteel Hernen organiseert Museum Kasteel Wijchen van 25 juli t/m 20 augustus themaweken. Elke week heeft een ander thema en elk kasteel organiseert activiteiten die passen bij het thema van die week. Op woensdag en vrijdag vinden de activiteiten plaats in Museum Kasteel Wijchen en op donderdag en zaterdag in Kasteel Hernen. Klik hieronder op het thema en kijk wat je waar en wanneer kan doen.

Deelname op vertoon van entreekaartje, geen extra toeslag.

Week 30: Ridders en prinsessen
Week 31: Beestenboel
Week 32: Ridders en prinsessen
Week 33: Eten en drinken

Weekendrondleidingen

Ontdek alles wat je nog niet wist over Kasteel Wijchen in de weekendrondleiding. Het ontstaan in 1392, het gebouw, de bewoners en nog veel meer. Elke zondag om 14:00 uur.

Instapwandeling op zaterdag

Sluit je aan bij een inspirerende instapwandeling op elke eerste zaterdag van de maand. Wandel met onze gidsen door de geschiedenis van Wijchen.

Extra openingsdagen in de zomervakantie

In de zomervakantie is Museum Kasteel Wijchen, en ook de Kasteelwinkel en TIP, ook open op maandag (18, 25 juli – 1, 8 , 15 , 22 aug).