Cultuurarrangement

Een rijke en veelbewogen geschiedenis, archeologie en kunst, gevarieerde natuur én gastvrijheid, dat is Wijchen! De gemeente Wijchen heeft prachtige kastelen, monumentale panden en gevarieerde natuur. Maar ook bedrijvigheid en moderne voorzieningen naast de charme en schoonheid van het platteland. Wijchen heeft het allemaal.

VVV Wijchen en Museum Kasteel Wijchen bieden u een uniek cultuurprogramma. Onder leiding van een gids van de VVV wordt u meegenomen voor een cultuurwandeling langs al het moois wat Wijchen te bieden heeft. Na de wandeling wordt u opgewacht door een rondleider van ons museum en krijgt u tijdens een kasteelwandeling de boeiende geschiedenis van het kasteel en haar bewoners te horen. Na afloop kunt u op eigen gelegenheid de wisselexpositie in de tijdelijke locatie het Koetshuis bezoeken.

Vertrek vanuit VVV Wijchen (Krullentoren, Bronckhorstlaan 3 in Wijchen). Tijdsduur ongeveer 2 uur. Het Cultuurarrangement is te boeken bij VVV Wijchen (024 6756669) en kost € 5,00 per persoon (mogelijk vanaf 7 personen).

Wegens de renovatie van Kasteel Wijchen wordt tot najaar 2021 de rondleiding in het kasteel vervangen door een kasteelwandeling.

logo VVV

Deel dit bericht