Cultuurarrangement

Een rijke en veelbewogen geschiedenis, archeologie en kunst, gevarieerde natuur én gastvrijheid, dat is Wijchen! De gemeente Wijchen heeft prachtige kastelen, monumentale panden en gevarieerde natuur. Maar ook bedrijvigheid en moderne voorzieningen naast de charme en schoonheid van het platteland. Wijchen heeft het allemaal.

VVV Wijchen en Museum Kasteel Wijchen bieden u een uniek cultuurprogramma. Onder leiding van een gids van de VVV wordt u meegenomen voor een cultuurwandeling langs al het moois wat Wijchen te bieden heeft. Na de wandeling wordt u opgewacht door een rondleider en is het rijke verleden te bezichtigen in Kasteel Wijchen. Tijdens de kasteeltour krijgt u de boeiende geschiedenis van het kasteel en haar bewoners te horen. Na afloop kunt u op eigen gelegenheid het museum bezoeken.

Vertrek vanuit VVV Wijchen (Krullentoren, Bronckhorstlaan 3 in Wijchen). Tijdsduur ongeveer 2 uur. Het Cultuurarrangement is te boeken bij VVV Wijchen (024 6756669) en kost € 5,00 per persoon (mogelijk vanaf 7 personen).

Wegens de renovatie van Kasteel Wijchen is de rondleiding door Kasteel Wijchen niet mogelijk van 1 mei 2020 tot zomer 2021.

logo VVV

Deel dit bericht