Escape route

In Museum Kasteel Wijchen kun je een spannende ontsnappingsroute spelen. Met het spelen van deze erfgoedgame voorkom je dat het verhaal van Gelderland gewist wordt door het kraken van codes en het oplossen van puzzels. Houd je van raadsels en van het speuren naar verborgen geluiden? Breng dan snel een bezoek aan Museum Kasteel Wijchen!

Het verloren verhaal van Gelderland

Wat is Het verloren verhaal van Gelderland? Het Verloren Verhaal van Gelderland is een route die je in verschillende musea kunt spelen. Bij het spelen van dit spel red je de collectie van het museum. Dit doe je door samen met jouw team puzzels op te lossen en raadsels te ontrafelen, maar ook door het zoeken van topstukken in de collectie. De route staat garant voor een uitdagende zoektocht in en rond het museum. Spelenderwijs ga je op een uitdagende en leuke manier aan de slag met de Gelderse geschiedenis en de collectie van het museum.

De escape route

Meedoen met de escape route Het Verloren verhaal van Gelderland ? De escape route duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor twee tot vijf deelnemers vanaf acht jaar en ouder. Er wordt geadviseerd om minimaal één volwassene onderdeel van de groep te laten zijn. Door de krachten van ouders en kinderen te bundelen, heb je de meeste kans om alle puzzels op te lossen.

Voor het oplossen van de puzzels is een smartphone waarmee een QR-code wordt gelezen noodzakelijk.

Prijs

De prijs van de ontsnappingsroute is € 25, – per team/gezin (max. 5 personen) + museumticket pp

Reserveren

Reserveer op tijd. Vraag de escape route aan min. 1 week en bij voorkeur 2 weken voordat je komt. Dat kan via onderstaand formulier. De escape route is mogelijk tijdens de openingstijden van ons museum. De laatste starttijd is 14.30 uur.

DE ESCAPE ROUTE IS TE SPELEN VANAF 25 JULI 2022.

Deelnemende musea

In de volgende musea zijn escape routes te spelen: Museum Kasteel Wijchen, Museum Elburg, Kasteel Huis Bergh, Museum Smedekinck, Kasteel Doorwerth en het Elisabeth Weeshuis Museum. Het Verloren Verhaal van Gelderland is onderdeel van het project Verhaal van Gelderland, www.verhaalvangelderland.nl en is mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.

Aanvraag escape route

  • :

Deel dit bericht