Figuranten gezocht voor fotoshoot

Ga terug

Kasteel Wijchen is opgenomen in de campagne ‘Macht en Pracht’ van NBTC Holland Marketing. De campagne is voor de 29 belangrijkste Kastelen en landgoederen van Nederland. Van deze 29 bevinden zich er 12 in Gelderland waaronder Kasteel Wijchen. Voor het vernieuwen van het beeldmateriaal worden vrijdagochtend 19 juni a.s. foto’s van Kasteel Wijchen gemaakt. Voor deze fotoshoot worden nog 4-6 figuranten gezocht.

De campagne richt zich op moderne en vlotte stellen tussen de 30 en 60 jaar. De figuranten die gezocht worden passen bij dit beeld. Het beeldmateriaal zal gebruikt worden voor online en offline campagnes in Nederland, Duitsland en België. De fotoshoot vindt plaats vrijdag 19 juni 2020 van 10-14 uur.

Aanmelden

Vind je het leuk om als figurant mee te doen aan de fotoshoot en ben je tussen 30-60 jaar? Ben je beschikbaar op vrijdag 19 juni 2020 van 10-14 uur? Stuur dan uiterlijk woensdagavond 17 juni a.s. een mail met foto naar contact@museumwijchen.nl. Donderdag 18 juni krijg je dan bericht over definitieve deelname. Door mee te doen geef je toestemming dat foto’s met jouw afbeelding gebruikt worden voor online en offline publicaties in Nederland, Duitsland en België.

Deel dit bericht