Figuranten voor film- en fotoshoot gezocht

Lijkt het je leuk om mee te doen aan een film- of fotoshoot? Eind december heropenen wij ons vernieuwde museum. Wij zoeken voor het maken van nieuw beeldmateriaal van ons vernieuwde museum figuranten die als bezoeker in beeld willen komen.

Filmopnames MuseumTV

Op vrijdag 24 december 2021 maakt MuseumTV filmopnames voor een minidocumentaire en enkele promovideo’s over ons museum. De video’s zijn te zien via de website, de app en social mediakanalen van MuseumTV en via KPN en Vodafone Ziggo. Ook is er een selectie van de video’s zichtbaar via het Inflight Systeem van KLM. En via onze eigen kanalen zijn de video’s te zien.

Voor deze filmshoot zoeken wij figuranten die als bezoeker in beeld willen komen. Vooral tieners (12-18 jr) en jong volwassenen nodigen wij uit te reageren.

De opnames zijn op vrijdag 24 december 2021. De tijden waarop de figuranten verwacht worden, zullen begin december bekend worden.

Fotoshoot

Voor onze website en social media kanalen en persuitingen gaan we een serie foto’s maken. Hiervoor zoeken wij nog figuranten die als bezoeker in beeld komen. Wij zijn op zoek naar:

• gezinnen met kinderen (als bezoekers)
  • Volwassenen (als bezoekers, deelnemers rondleidingen)
  • kinderen 6-10 jaar (als deelnemers kinderfeestje en andere activiteiten)

De fotoshoots zullen op verschillende data eind november/begin december plaatsvinden. Preciese data moeten nog bepaald worden.

Interesse?

Heb je interesse om als figurant op te treden? Stuur dan een mail naar contact@museumwijchen.nl.