Kasteelwinkel

Op zoek naar een aandenken aan je bezoek? In onze kasteelwinkel vind je allerlei leuke cadeautjes voor jezelf óf voor een ander.

In de winkel heb je keus uit boeken, ansichtkaarten, mokken, sleutelhangers, pennen, cadeautjes in Wijchense stijl en nog veel meer. Ook voor de VVV-cadeaukaart, de Wijchen= cadeaukaart en Wijchen= artikelen kun je bij ons terecht.

En in de koffiecorner op de binnenplaats kun je een kopje koffie, thee of iets fris bestellen.

De winkel is te vinden op de binnenplaats van het kasteel. Je hoeft hiervoor geen entree te betalen.

Uitgelicht

Boek ‘Ons Kasteel’

Het boek Ons Kasteel geschreven door Nicole Janssen en Antal Giesbers beschrijft de historie, verbouwingen en de toekomst van Kasteel Wijchen en bevat veel foto’s gemaakt door Dick Vogelzang.

Centraal staat de renovatie van 2020-2021. Het boek geeft je als lezer een inzage in dit project, en een visueel overzicht van de gedane renovaties. Ons kasteel kan dankzij de renovatie mee de toekomst in, waar het ook deel blijft van de toekomstige generaties. Het boek beslaat 160 pagina’s en is luxe uitgevoerd met een hard cover en is te koop voor slechts € 21,95.

Boek ‘De canon van Wijchen’

De Canon van Wijchen is een kijk op de historie van Wijchen, zoals er ook een Nationale Canon in vijftig vensters is. De Canon van Wijchen biedt meer dan een historische opsomming van vijftig gebeurtenissen. Het verbindt het verleden met het heden én de toekomst. Hiermee is de Canon een prachtig naslagwerk voor zowel scholieren als toeristen en natuurlijk voor de eigen inwoners van Wijchen. Het boek is toegankelijk en eigentijds vormgegeven en te koop voor slechts € 19,95.

Deel dit bericht