Museum gesloten t/m 12 februari 2021

Gisteren, dinsdag 12 januari 2021, heeft het kabinet de verlenging met 3 weken van de 14 december 2020 ingegane lockdown aangekondigd. Dit betekent dat musea t/m 9 februari a.s. gesloten blijven.

Heropening 13 februari

Wij hopen zaterdag 13 februari 2021 onze deuren weer te kunnen openen. In het Koetshuis is t/m 29 augustus 2021 de tentoonstelling Ode aan Maas & Waal te bezoeken. Ook zullen de wekelijkse kasteelwandelingen weer aangeboden worden.

Tot 13 februari kunt u wel ons online museum bezoeken. De komend tijd zal het online museum worden uitgebreid met enkele topstukken uit onze vaste collectie.

Renovatie Kasteel Wijchen

Op dit moment wordt Kasteel Wijchen gerenoveerd. Het kasteel is tot eind 2021 niet te bezoeken. Nieuwsgierig naar de vorderingen van de renovatiewerkzaamheden? Bekijk dan het fotoalbum.