Museum Kasteel Wijchen Aan de tafel van

De Tafel van in de bibliotheek van Wijchen geeft mensen en organisaties de mogelijkheid om zichzelf te presenteren aan de bezoekers van de bibliotheek. Van 30 mei tot en met 12 juni is Museum Kasteel Wijchen te gast bij de Bibliotheek van Wijchen.

Tijdens deze periode vraagt het museum aandacht voor versterking van de enthousiaste groep vrijwilligers. Zo is de groep op zoek naar activiteitenbegeleiders, gastheren en gastvrouwen, educatief medewerkers en medewerkers van de technische dienst.

Op verschillende momenten zal de coördinator van de vrijwilligers, mevrouw Judy Nijssen, aanwezig zijn. Zij ontmoet u graag om meer te vertellen over het werken als vrijwilliger bij het museum.
Judy Nijssen is in de bibliotheek aanwezig bij de Tafel van op:

woensdag 1 juni van 13.00 – 15.30 uur
vrijdag 3 juni van 13.00 – 15.30 uur
zaterdag 4 juni van 11.00 – 14.00 uur

woensdag 8 juni van 13.00 – 15.30 uur
vrijdag 10 juni van 13.00 – 15.30 uur
zaterdag 11 juni van 11.00 – 14.00 uur

Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk bij Museum Kasteel Wijchen? Kom dan naar op een van de hierboven genoemde data naar de bibliotheek van Wijchen. U kunt ook altijd het formulier op onze website invullen. Judy Nijssen zal dan contact met u opnemen.