Museum open vanaf 21 november

17 november 2020 heeft het kabinet bekend gemaakt dat de extra coronamaatregelen die 4 november waren ingegaan weer opgeheven worden. Dit betekent dat musea weer open mogen.

Met ingang van zaterdag 21 november 2020 kunt u ons museum weer bezoeken. Wij zijn open op zaterdag en zondag van 13-17 uur, door de week zijn wij gesloten.

Tijdens de kerstvakantie zijn wij extra geopend op woensdag 23 december en woensdag 30 december van 13-17 uur.

Kijk voor een veilig bezoek op onze pagina coronaprotocol.

Tentoonstelling

Wegens de renovatie van Kasteel Wijchen zijn wij tijdelijk gevestigd in het Koetshuis, gelegen naast het kasteel. In het Koetshuis is de tentoonstelling Ode aan Maas & Waal te zien. De vaste collectie in het kasteel is niet te bezoeken t/m najaar 2021.

Kasteelwandeling

Ook al is Kasteel Wijchen niet te bezoeken wegens renovatiewerkzaamheden, u kunt tocht alles over de geschiedenis van het kasteel en zijn bewoners te weten komen tijdens een kasteelwandeling. De kasteelwandeling is elke zondag om 14.00 uur.

Rerveren verplicht

Reserveren van uw museumbezoek en deelname aan de kasteelwandeling is verplicht. Dit kan via onze ticketpagina of telefonisch tijdens onze openingstijden (zaterdag en zondag 13-17 uur) via telefoonnummer 024 64 24 744.