Museum open vanaf 6 juni

Vanaf zaterdag 6 juni 2020 gaan de deuren van Museum Kasteel Wijchen weer open voor publiek. We kijken er enorm naar uit en kunnen niet wachten om onze bezoekers weer te mogen begroeten!

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt voor een veilige en verantwoorde heropening op 6 juni. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging. Via deze website zullen wij de maatregelen voor heropening kenbaar maken.

Vooralsnog zullen wij alleen in de weekenden open zijn van 11-17 uur. Vanaf juli is het de bedoeling om weer van woensdag t/m zondag open te zijn.

Vooraf reserveren/ticket boeken

Eén van de voorwaarden voor heropening is dat bezoekers vooraf moeten reserveren. Om het aantal bezoekers dat tegelijk in het museum aanwezig is te reguleren zullen we gaan werken met tijdsloten die via onze website te boeken zullen zijn. Op dit moment is het nog niet mogelijk online een ticket te boeken. Wij houden u via deze website en social media op de hoogte vanaf wanneer dit mogelijk is.