Oproep voor schatten van kinderen

Ga terug

In de week van 16 tot en met 24 april is de nationale Museumweek. Het thema van deze week is: “Ons echte goud”. Musea willen iedereen kennis laten maken met de collectie die er te zien is.

Museum Kasteel Wijchen wil ook nog op een andere manier mensen laten kennismaken. Het museum is van iedereen en iedereen heeft wel iets dat museumwaardig is, ook de kinderen uit Wijchen.

Museum Kasteel Wijchen wil een tentoonstelling maken met spullen waar kinderen heel zuinig op zijn, maar die zij ook graag aan iedereen willen laten zien. Deze schattententoonstelling zal te zien zijn van 16 april t/m 8 mei. Bij elk voorwerp komt een bordje te staan met naam van de inzender en waarom dit stuk voor hem of haar zo speciaal is. De tentoonstelling zal feestelijk geopend worden op zaterdagmiddag 16 april.

Heb je iets heel speciaals, zelf gemaakt, gekregen, gevonden, het maakt niet uit en wil je dit laten zien in het museum? Breng dit dan tot en met zaterdag 16 april tijdens de openingstijden van het museum. Het adres is Museum Kasteel Wijchen, kasteellaan 9 (2e verdieping). Heb je vragen stuur dan een mailtje naar contact@museumwijchen.nl.

Deel dit bericht