Rabo ClubSupport 2020

Ga terug

Museum Kasteel Wijchen doet mee aan Rabo ClubSupport 2020. De Rabobank wil met Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, investeren in lokale verenigingen en stichtingen. Naast financiƫle ondersteuning, wil de Rabobank verenigingen en stichtingen ook sterker maken met hun kennis en netwerk. Museum Kasteel Wijchen hoopt op deze manier een bijdrage voor de herinrichting van de museumprestentatie te ontvangen.

Doel

Kasteel Wijchen wordt gerenoveerd. Museum Kasteel Wijchen slaat de handen ineen met de gemeente en de provincie om dit prachtige kasteel in oude luister te herstellen. Het museum grijpt de renovatie aan om de museumpresentatie te gaan herinrichten. De unieke kelders worden publiek toegankelijk en bij de museumpresentatie betrokken. Het koninklijke verhaal over Emilia van Oranje Nassau zal zo prominenter aan bod komen. Ook de Canon van Wijchen krijgt vorm binnen de archeologische museale collectie.

Stemmen

De bijdrage vanuit de Rabobank ClubSupport is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op de vereniging of stichting. Alle leden vanaf 12 jaar van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen. Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als u ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig.
Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober 2020. Ieder lid kan vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club.

Draagt u ons museum een warm hart toe en bent u lid van de Rabobank Rijk van Nijmegen? Geef ons dan twee stemmen.

Hebt u daarna nog stemmen over? Denk dan eens aan deze deelnemers: Historische Vereniging Tweestromenland, KunstKring Wijchen en Seniorenvereniging Wijchen.

Deel dit bericht