Rabo ClubSupport 2021

Ga terug

Museum Kasteel Wijchen doet mee aan Rabo ClubSupport 2021. Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club en geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Ons doel

Museum Kasteel Wijchen wil zijn positie in de samenleving versterken en uitgroeien tot het cultuurhistorisch centrum van Wijchen e.o. De renovatie van Kasteel Wijchen heeft het museum aangegrepen om de vaste collectie opnieuw in te richten. Het hele museum wordt stijlvol en tijdloos vormgegeven als ‘ontdek-’ en ‘beleefmuseum’. De archeologische collectie wordt aangevuld met interactieve elementen waar bezoekers zelf aan de slag kunnen. Eyecatcher is de historische Bronstijdboerderij die in de ruimte komt te hangen.

Stemmen

De bijdrage vanuit de Rabobank ClubSupport is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op de vereniging of stichting. Van 4 tot 25 oktober 2021 kan jij je stem uitbrengen op jouw favoriete club of vereniging.

Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. Alle leden vanaf 12 jaar van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen via de app of als je bent ingelogd op de website van de Rabobank. Stem op ons!


Deel dit bericht