Rabo ClubSupport 2023. Stem op ons!

Ga terug

Museum Kasteel Wijchen doet mee aan Rabo ClubSupport 2023. Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Als lid beslis jij mee welke clubs en stichtingen dat steuntje in de rug krijgen.

Ons doel

Museum Kasteel Wijchen bewaart het culturele erfgoed van Wijchen en omgeving en maakt dit toegankelijk voor publiek om hen te verrijken, te inspireren, te verbinden en uit te dagen hun relatie tot de regio te verdiepen.

Onze museumtuin De Tuun is uniek in Nederland. De tuin vormt een verlengde van de archeologische collectie van het museum. In ‘De Tuun’ zijn planten en kruiden te zien, voelen en ruiken die lokaal werden verbouwd en gebruikt in de late ijzertijd, Romeinse periode en vroege middeleeuwen. De planten in ‘De Tuun’ hebben bij lange periodes van droogte water nodig. Hiervoor heeft het museum een duurzame wens: zinken dakgoten aan het schuurtje met een regenton.

Stemmen

De bijdrage vanuit de Rabobank ClubSupport is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op de vereniging of stichting. Van 4 tot 26 september 2023 kan jij je stem uitbrengen op jouw favoriete club of vereniging.
Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. Alle leden vanaf 12 jaar van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen via de app of als je bent ingelogd op de website van de Rabobank. Stem op ons!

Denk bij het uitbrengen van je stemmen ook aan de Historische Vereniging Tweestromenland.

Deel dit bericht