Rabo Museumkidsweek 15 t/m 30 oktober

De herfstvakantie is dit jaar weer omgetoverd tot Rabo Museumkidsweek. Musea in Nederland staan BOL van de activiteiten. In Museum Kasteel Wijchen kun je je grenzen verleggen tijdens de Gelderse Museumdag en een leuke speurtocht doen of een spel spelen op 26 oktober.

Wil jij kans maken op een superleuke prijs? Zoek en fotografeer Tikkit, de Museumkids-mascotte in Museum Kasteel Wijchen. Upload je foto op de wedstrijdpagina. Dan maak jij kans op een VIP-familieweekend in Twente inclusief speciaal bezoek aan Natura Docet Wonderryck Twente. Fijne vakantie!

Doe mee!

Museumkids-mascotte Tikkit zit verstopt in de musea die meedoen aan de Museumkidsweek zo ook in Museum Kasteel Wijchen. Heb je hem gespot? Neem dan gauw een leuke foto met jezelf én Tikkit!

Tussen 15 oktober en 3 november 2016 kun je je foto hier uploaden. Met jouw inzending maak je kans op een weekend voor je hele gezin in het mooie Twente, inclusief superspeciale VIP-trip naar Natura Docet Wonderryck in Denekamp. Iedereen van 12 jaar en jonger kan meedoen. Lees voor je begint de spelregels van de wedstrijd.