Rabobank Clubkas Campagne 2019

Ga terug

Museum Kasteel Wijchen doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2019 van de Rabobank Rijk van Nijmegen. De Rabobank Clubkas Campagne is er om de verenigingen/stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het bedrag is bedoeld om de vereniging te ondersteunen bij activiteiten die ze ontplooit. Museum Kasteel Wijchen hoopt op deze manier een bijdrage voor de herinrichting te ontvangen.

De bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op de vereniging of stichting. Alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen. Zij ontvangen op 14 mei een stemkaart met een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 14 mei tot en met woensdag 29 mei 2018 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs/organisaties die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht. Let op: alleen de klanten die op 1 april 2019 lid zijn van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen en ontvangen hiervoor een persoonlijke stemcode.

Draag je ons museum een warm hart toe en ben je lid van de Rabobank Rijk van Nijmegen? Geef ons dan twee stemmen. Met een bijdrage kunnen wij Emilia weer trots laten zijn op haar kasteel.

Heb je daarna nog stemmen over? Denk dan eens aan deze deelnemers: Historische Vereniging Tweestromenland, KunstKring Wijchen en Seniorenvereniging Wijchen.

 

 

Deel dit bericht