Rabobank Clubkas Campagne

Ga terug

Museum Kasteel Wijchen doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2018 van de Rabobank Rijk van Nijmegen. De Rabobank Clubkas Campagne is er om de verenigingen/stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het bedrag is bedoeld om de vereniging te ondersteunen bij activiteiten die ze ontplooit. Museum Kasteel Wijchen hoopt op deze manier een bijdrage voor de herinrichting te ontvangen.

De bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op de vereniging of stichting. Alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen. Zij ontvangen in mei per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 15 mei tot en met woensdag 30 mei 2018 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Draag je ons museum een warm hart toe en ben je lid van de Rabobank Rijk van Nijmegen breng dan van 15 tot en met 30 mei je stem uit.

 

Deel dit bericht