Open rondleidingen

Museum Kasteel Wijchen verzorgt verschillende rondleidingen (zie het overzicht aanbod rondleidingen). Deze rondleidingen zijn altijd op afspraak en ook mogelijk buiten de normale openingstijden. Naast de rondleidingen op afspraak zijn er maandelijks open rondleidingen.

Open rondleiding Kasteel Wijchen

Elke eerste zondag van de maand is er een open rondleiding in Kasteel Wijchen.

De rondleiding begint om 14.00 uur en voert door het kasteel van Wijchen, de voormalige woning van Emilia van Nassau en Don Emanuel van Portugal. Na een ontmoeting met Emilia zelf en een bezoek aan de kelders van het kasteel, kunt u op eigen gelegenheid het museum bezoeken (museumentree is niet inbegrepen in de prijs van de rondleiding). Indien u een bezoek brengt aan het museum, ontvangt u één gratis consumptie. Per keer kunnen er maximaal 25 personen deelnemen. Tevoren opgeven is niet nodig, maar vol = vol.

Prijs voor deelname rondleiding (excl. museumentree)*:
volwassenen € 5,00 – kinderen 7 t/m 18 jr € 2,50 – kinderen t/m 6 jr gratis.

* Museumkaarten en kortings-/actiekaarten alleen geldig voor museumentree en niet voor rondleiding

Wegens de renovatie van Kasteel Wijchen worden van 1 mei 2020 tot zomer 2021 de open rondleidingen in het kasteel niet gehouden.

Open rondleiding wisseltentoonstelling

Vrijwel elke derde zaterdag van de maand is er een open rondleiding door de lopende wisseltentoonstelling. Onze rondleiders nemen u mee op een ‘special tour’. De rondleiding start om 14.00 uur.

Prijs voor deelname museumticket

De open rondleidingen door de wisseltentoonstelling worden ook tijdens de renovatie van Kasteel Wijchen gehouden.

Kijk voor de eerstvolgende data bij activiteiten.

 

 

 

Deel dit bericht