Vrijwilliger in de spotlight

Ga terug

Regelmatig zetten wij een van onze vrijwilligers in de spotlight. Deze keer is dit Hans van Haeren verbonden als vrijwilliger aan ons museum sinds 1 november 2016.

Mijn naam is Hans van Haeren. Ik ben getrouwd met Ank, we hebben twee kinderen, Joep en Sanne, en drie kleinkinderen, Sara, Mees en Jan. Ik ben geboren en getogen in (Hees bij..) Nijmegen aan de Bredestraat, waar mijn vader een wasserij had.

Wij zijn zeven maal verhuisd maar we wonen alweer 18 jaar heel erg gelukkig in Wijchen.

Ik ben begonnen als schrijver en leraar Nederlands in Silvolde, werd daarna directeur van een aantal MBO opleidingen (o.a. van Helicon Nijmegen aan de Energieweg) . De laatste 13 jaar was ik directeur van verschillende HBO opleidingen (o.a. van de opleiding Tuin & Landschapsinrichting op Hogeschool Van Hall-Larenstein in Velp).

Mijn grootste hobby’s zijn lezen, schrijven en fotograferen, maar ik schilder daarnaast graag en na mijn recente pensionering speel ik zelfs weer een beetje gitaar….ik kom ook veel vaker in het filmhuis dan voorheen.

Ik vind het vrijwilligerswerk bij Museum Kasteel Wijchen erg inspirerend. Vooral het voorbereiden van exposities heeft mijn hart: zoeken, interviewen, verslag doen, foto’s maken met een heel gezellige en goede groep mensen. Er zijn nog genoeg klussen bij het museum en daar zit vast iets voor u bij…

 

Deel dit bericht