Zakelijk steunen

Museum Kasteel Wijchen gaat graag samenwerkingsvormen aan met regionale culturele instanties, maatschappelijke instellingen en het onderwijs, waardoor het museum nieuw publiek aan zich kan binden én maatschappelijke verantwoordelijkheid kan nemen. De banden met het bedrijfsleven aanhalen vormt hierop een goede aanvulling. Op een aantrekkelijke manier die niet alleen voor ons als museum, maar ook voor een bedrijf interessant is.

Het museum zoekt partners om het realiseren van spraakmakende tentoonstellingen en programma´s te ondersteunen. Partner worden kan op verschillende niveaus. De door het museum aangeboden tegenprestatie wordt bepaald door het niveau. Een partnersamenwerking wordt voor minimaal één jaar aangegaan, maar langere periodes zijn uiteraard mogelijk. Ook is het mogelijk om tentoonstellings- of projectgebonden (eenmalige) afspraken te maken.

Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met de directie van Museum Kasteel Wijchen via contact@museumwijchen.nl of telefoon 088 432 7200.

Deel dit bericht